Onze kwaliteitsgaranties

Altijd verser dan de supermarkt of viswinkel in je buurt

Verse vis die je bij de online viswinkel Fish@Home aankoopt en thuis laat leveren, is altijd verser dan de vis die je vindt in de winkelrekken van je lokale supermarkt of zelfs de viswinkel in je buurt. Wij zijn op dat vlak onklopbaar. Zonder tussenpersonen kopen wij jouw bestelling van verse vis ’s ochtends vroeg rechtstreeks aan op de vismijn in Oostende. Meteen nadien versnijden wij de vis én vertrekt deze op transport. Een dag later staan we voor je deur. Wij werken nooit met overschotten of stocks die we de volgende dagen nog moeten verkopen. Alles wat we zelf aankopen op de visveiling, is al besteld door onze online klanten. We zetten onze 7 kwaliteitsgaranties klaar en helder op een rij.

1. Rechtstreeks van de vissersboot

Wij leveren op dinsdag, donderdag en zaterdag. Deze leverdata hangen samen met de openingsdagen van de vismijn: maandag, woensdag en vrijdag. Voor elke levering kan je tot de nacht voor de veilingdag bestellen.

Een voorbeeld: de verse vis die we op dinsdag bij je thuis leveren, kopen we maandagochtend vroeg op de veiling aan. Deze boten varen net daarvoor met hun verse vangst binnen. Verser is onmogelijk!

2. Nooit stockverkoop

Wij werken nooit met stocks én hebben de dag nadien nooit overschotten. Wij kopen alleen op de visveiling aan wat er tijdig in onze online viswinkel werd besteld. Zo koop je 100% zeker dagverse vis.

Deze werkwijze geldt niet voor je lokale supermarkt of viswinkel. De onverkochte overschotten liggen daar – met wat verfraaiingstrucs – de volgende dag gewoon opnieuw in de toonbank.

3. Kuisen en verwerken ‘in’ vismijn

Het werkatelier van onze online viswinkel ligt letterlijk ‘in’ de vismijn van Oostende. Enkele minuten na de aankoop van je verse vis zijn wij deze al eigenhandig aan het kuisen en verwerken.

Afhankelijk van de bestellingen kuisen en versnijden we de verse vis tot filets of bereiden we deze panklaar voor.

4. Vacuümverpakt, zonder additieven

Nadat de verse vis kookklaar is gemaakt volgens jouw wensen, verpakken we deze meteen vacuüm. Zo gaan er geen smaken verloren en blijft je vis in de meest hygiënische omstandigheden bewaard. Wij voegen geen additieven toe om de bewaartijd te verlengen.

6. Een dag later leveren wanneer jij het wilt

Al een dag later mag je de levering verwachten. Jij bepaalt de levertijd. Je hebt de keuze uit voormiddag (8 – 13 uur), namiddag (13 – 17 uur) of ’s avonds 17 – 21 uur.

Ben je onverwachts toch niet thuis? Dan leveren we je verse vis of visbereidingen af bij de buren. Zo gaat er geen tijd verloren.

7. Meteen smullen of invriezen

Pas bij het afleveren thuis gaat de vacuüm verpakte verse vis uit de koelbox. Je ontvangt je bestelling dus optimaal gekoeld en meteen verbruiksklaar.

  • Je kan de vis naar keuze nog een tweetal dagen bewaren in de koelkast vooraleer je gaat smullen.
  • De vacuümverpakking maakt het ook mogelijk om de vis meteen in te vriezen. In dat geval mag je rekenen op een houdbaarheidstermijn van een tweetal maanden.

Elke verpakking is duidelijk gelabeld met de naam van de vis, de herkomst en de verpakkingsdatum (= aankoopdatum veiling).