Andy Janssens

“Vis én de vismijn zijn mijn passies!”

De man achter Fish@Home is Andy Janssens. Al bijna twintig jaar vormen vissersboten, de vismijn van Oostende en verse vis zijn passies. Het visatelier van zijn online viswinkel bevindt zich letterlijk onder hetzelfde dak als de vismijn van Oostende. Andy maakt er een erezaak van om alleen verse vis te verkopen die maximum 24 uur eerder werd gelost op de visveiling.

Meerdere zeewatertjes doorzwommen

Vooraleer hij met online viswinkel Fish@Home startte om zelf verse vis aan te kopen, eigenhandig te verwerken en via een gespecialiseerde logistieke partner aan particulieren thuis te leveren, doorzwom hij al meerdere zeewatertjes.

Eerst vislosser,
nadien viswinkel

Eerst was Andy jarenlang vislosser aan de vismijn van Oostende, vervolgens werkte hij in een viswinkel. Deze uitgebreide ervaring helpt Andy dagelijks om de beste verse vis te selecteren op de visveiling én deze vervolgens perfect te verwerken en versnijden voor zijn online klanten.

Succesvolle visronde in regio Oostende

De website Fish@Home is de online uitbreiding van Andy’s succesvolle visronde voor particulieren in de regio Oostende. Honderden klanten vertrouwen al jarenlang op Andy’s klokvaste leveringen van verse vis aan huis.