Gepost op

Zalm in papillot met bloemkoolcouscous voor op de barbeque (4 pers)

Halve bloemkool, 4 zalmfilets, 4 aardappelen (blokjes), 2 lente uitjes, takjes tijm, 2 el kappertjes, 40 gr ontpitten groene olijven in plakjes, roze peperbessen, 8 el witte wijn, boter, zout en peper

  1. Snij de bloemkool en mix ze dan in de blender tot korrels met de grootte van griesmeel.
  2. Beboter vier vellen bakpapier en leg er telkens een zalmfilet op. Schep er bloemkoolcoucous over, aardappelblokjes, lente ui, tijm, kappertjes, olijven en enkele roze peperbessen, peper en zout.
  3. Giet bij elke papillot 2 el witte zijn en sluit de pakketjes. Bak 15 min op de bbq.

Smakelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *